Intră în joc și poți câștiga un voucher răcoritor!

Intră în joc și poți câștiga un voucher răcoritor! 🍺⚽

Publicat pe 13.06.2024

Între 14-22 iunie, vom posta în fiecare zi de la ora 10:00 câte un meci din UEFA EURO 2024 pe pagina noastră de Facebook și vrem să vedem cât de bine îți cunoști echipele și intuiția! Fiecare zi aduce o nouă provocare și o nouă șansă de a câștiga premii!

Tot ce trebuie să faci este să ne lași în comentarii predicția ta pentru scorul final al meciurilor din ziua respectivă și primii 3 care ghicesc corect scorul câștigă un voucher în valoare de 100 de lei pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, valabil pentru achiziția de bere! 🍺 În total vor fi 27 de premii!

Reguli de participare:

  • Fii printre primii 3 care ghicesc corect scorul pentru a câștiga.
  • Asigură-te că comentariul tău este original și nu editat. Atenție! - Nu se vor lua în considerare comentariile editate.
  • Follow contului de Instagram și paginii de Facebook Auchan (RO)

Nu rata ocazia de a te distra urmărind meciurile și de a câștiga premii grozave. Stai cu ochii pe pagina noastră pentru a vedea care este meciul zilei și a participa la concursul nostru zilnic, până pe 22 iunie. Succes și hai să vedem cine este adevăratul expert în fotbal! 🍻⚽

*Participanții se pot înscrie, o singură dată și pot câștiga un singur premiu indiferent dacă a ghicit corect la mai multe postări.

Consulta regulamentul aici