Auchan Târgu Mureș Sud va deveni ATAC Hiper Discount by Auchan

Auchan Târgu Mureș Sud va deveni ATAC Hiper Discount by Auchan

Publicat pe 12.06.2024

Începând cu data de 20 iunie, la ora 9:00, magazinul Auchan Târgu Mureș Sud va deveni ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan.

Această locație va oferi o gamă variată de produse la prețuri reduse permanent. ATAC Hiper Discount se angajează să ofere clienților săi prețuri mici și economii zilnice la o selecție extinsă de produse alimentare și nealimentare.

În hiper discountul ATAC Târgu Mureș Sud vei găsi tot timpul prețuri mici la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, băuturi alcoolice și răcoritoare și multe altele. Iar dacă ai deja un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB Auchan vei beneficia de prețuri speciale la o selecție de produse.

Mai jos sunt câteva din acțiunile pe care le facem pentru a avea prețuri mici:

  • Facem economii importante de costuri: reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, reducerea costurilor de transport
  • Reducem investiții în decorațiuni și publicitate
  • Aprovizionăm și manipulăm produsele la palet și bax, utilizăm un mobilier adaptat
  • Esențializăm gamele de produse, diminuăm consumabilele și ambalajele, reducem spațiile de depozitare
  • Negociem achiziția de cantități mari pentru prețuri mai bune.
  • Magazinul va fi deschis zilnic în intervalul orar 7 - 21.

În cadrul acestuia vor fi disponibile și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru încurajarea unui consum responsabil, iar clienții vor avea oportunitatea să contribuie activ la protejarea mediului înconjurător.

Vino și tu să inaugurăm hiper discountul ATAC Târgu Mureș Sud by Auchan, pe 20 iunie, începând cu ora 9:00 și să descoperi noua experiență la cumpărături.