Auchan a dat startul campaniei de reciclare a hârtiei!

Auchan a dat startul campaniei de reciclare a hârtiei! RECICLEAZĂ maculatura și ai 10% reducere la TOATĂ GAMA DE CAIETE!

Publicat pe 20.08.2024

Până pe 15 septembrie, predă la Serviciul Clienți din magazinele Auchan și ATAC HiperDiscount by Auchan minimum 3 kg de maculatură (caiete, cărți, manuale, hârtie de birou, reviste, ziare, cataloage și brosuri, plicuri fără inserții plastic sau pungi de hârtie neplastifiate). Primești pe loc un voucher de -10% reducere la toată gama de caiete, valabil cu cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Tipuri de hârtie acceptată pentru reciclare:
Caiete, cărti, manuale, hârtie de birou, reviste, ziare, cataloage și brosuri, plicuri fără inserții plastic, pungi de hârtie neplastifiate, cu condiția ca acestea să nu fie murdare, ude, plastifiate, contaminate cu resturi de mâncare, băuturi, uleiuri, vopseluri sau orice alte substanțe.

Nu pot fi preluate pentru reciclare:
Șervețelele și prosoapele de hârtie; bonuri fiscale, hârtia de ambalat lucioasă; hârtia cerată (exemplu: recipiente pentru mâncare cum sunt cutiile de la salate sau mâncarea chinezească, hârtia pentru ambalarea unor alimente vrac, cum ar fi mezelurile); hârtia plastifiată; paharele din carton pentru cafea (sunt cerate și plastifiate); hârtia cu lipici (ex: post-it).

Cum poți utiliza voucherul primit
Fiecare voucher de reducere poate fi folosit o singură dată, exclusiv în perioada 16.09- 31.10.2024. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 30 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie și prezente pe bon.

  • Pasul 1: Scanează cardul tău MyCLUB Auchan la casele de marcat.
  • Pasul 2: Dacă ești la casa rapidă self checkout, în etapa de plată a produselor, alege opțiunea Voucher fidelitate
  • Pasul 3: Scanează codul de bare de pe voucher sau tastează manual cifrele codului și beneficiezi pe loc de o reducere de 10% din valoarea tuturor caietelor participante la campanie, pe care le achiziționezi.

Împreună acționăm responsabil și facem economie la cumpărăturile pentru începutul anului școlar!

Consultă Regulamentul Campaniei