Bonjurică, bonjurică! Aniversarea de 18 ani de la Auchan ne obligă la o rețetă de sărbătoare. Când vă întoarceți de la Auchan, vă îndemn să aveți acasă pregătiră această rețetă de ostropel care vă va... dar nu ai bine faceți voi rețeta și vedeți ce o să se întâmple după ce gustați?
Aripile, pulpele de la o găină
300 g pipote, inimi
3 morcovi
1 țelină
2 cepe mari
3 ardei grași
1 kg roșii proaspete, curățate, sau 2 conserve
8 căței de usturoi
Ulei
Sare, piper
Pătrunjel
Carnea de găină se prăjește și se fierbe împreună cu pipotele, inimile, morcovii și țelina. Apa de supă trebuie doar să acopere cu 3 degete ingredientele. Separat ceapa se călește cu ardeii grași. Se stinge cu roșiile și se fierbe totul pe foc mic. Se face un mujdei de usturoi. Se combină cu sosul de roșii, apoi cu supa. Carnea se curăță de pe oase, se pune într-un vas de servire cu combinația de supă și sos. Se gustă lângă o mămăligă zdravănă.