
Tacos Vegan
Așa cum v-am obișnuit în fiecare zi de luni, am revenit cu o nouă rețetă vegană: tacos vegani, pentru cei care au o afinitate aparte pentru mâncarea mexicană.
Ingrediente pentru două porții:
Umplutură:
-un ardei gras roșu
-un ardei gras galben
-o ceapă roșie
-2 roșii
-2 lingurițe de ulei de măsline
-2 căței de usturoi
-o linguriță boia dulce
-sare și piper după gust
Sos:
-2 roșii coapte
-sucul de la o jumătate de lămâie
-Lipii fără gluten
Mod de preparare:
Se toacă ceapa, roșiile, ardeiul și usturoiul, după care se călesc cu condimentele, într-o tigaie, cu cele două linguri de ulei de măsline. Se pregătește sosul: se mixează roșiile cu sucul de lămâie într-un blender. Se întinde sosul pe cele două lipii și se adaugă umplutura.
Preparatul tău vegan este gata. Poftă bună!