
Tacos cu năut și linte
Deliciu culinar: Rețetă vegană de post, preparată simplu și rapid, tocmai bună în această perioadă: Tacos cu năut și linte.
Ingrediente:
- 1 conservă de năut
- 500 g linte roșie (conservă)
- 1 avocado
- 1 morcov
- 1 roșie
- salată verde
- pătrunjel
- ulei de măsline
- zeama de la un lime
- sare și piper după gust
- cremă tartinabilă din migdale (opțional) și lipie
Mod de preparare:
Se taie roșia, morcovul, salata verde și pătrunjelul. Avocadoul se mixează în blender, adăugând puțin ulei de măsline, pentru a obține o pastă. Într-un bol se amestecă năutul, lintea și legumele și se asezonează, după gust, cu ulei de măsline, zeamă de lime, sare și piper.
Amestecul se așază pe o lipie și se adaugă și pasta de avocado, alături de crema tartinabilă din migdale.
Poftă bună!