Bucură-te de bucătăria asiatică cu MAGGI. Adu savoarea și varietatea bucătăriei asiatice în casa ta, cu această nouă gamă de produse de la MAGGI - calea ușoară de a te bucura acasă de rețete japoneze, chinezești, thailandeze și indiene, gata în mai puțin de 10 minute.

Bucătăria asiatică oferă atât de multe gusturi și arome de explorat, de la curry indian cremos, la mâncăruri thailandeze aromate, există ceva pentru fiecare zi a săptămânii! Experimentează rețete asiatice, în câțiva pași simpli, cu ajutorul noilor produse MAGGI: sosuri pentru gătit, sosuri condimentate pentru gătit, tăiței instant cu sos și sosuri picante pentru asezonare. Așa poți experimenta gustul diferitelor culturi, din confortul propriei case. Bucură-te de bucătăria asiatică și impresionează-i pe cei dragi cu ajutorul lui MAGGI.

Descoperă aromele Asiei

Pui dulce-picant în stil chinezesc

Ingrediente:

  • 200 g Piept de pui
  • 100 g Ardei roÈ™u
  • 100 g Ceapă verde
  • 7 linguri MAGGI Sos pentru gătit dulce picant în stil chinezesc

Instrucțiuni:

  • PrăjiÈ›i pieptul de pui tăiat felii (200g) până când este gata (5 minute), adăugaÈ›i legumele tăiate felii (100g sau 1 ardei gras) È™i prăjiÈ›i pentru încă 2-3 minute.
  • AdăugaÈ›i 6-7 linguri (70g) de sos MAGGI È™i gătiÈ›i încă 1-2 minute.
  • ServiÈ›i cu orez (200g)
  • Nu este nevoie să mai adăugaÈ›i sare.
    Sfatul bucătarului: Decorați cu ceapă verde.

Bol Teriyaki cu orez, cartofi dulci, ardei și năut

Ingrediente:

  • 300 g Cartof dulce
  • 100 g Ardei roÈ™u
  • 100 g Năut din conservă
  • 1 pachet MAGGI Teriyaki Sos condimentat pentru sos în stil Japonez
  • 200 g Orez

Instrucțiuni:

  • CurățaÈ›i cartofii dulci È™i tăiaÈ›i-i în cuburi de 1x4 cm. TăiaÈ›i ardeii în bucăți medii.
  • PuneÈ›i o tigaie la încins cu două linguri de ulei, prăjiÈ›i ardeiul È™i cartofii dulci timp de 4-5 minute, apoi adăugaÈ›i năutul È™i mai prăjiÈ›i încă 2 minute.
  • AdăugaÈ›i sosul MAGGI Teriyaki peste legume È™i prăjiÈ›i timp de 1-2 minute.

*Nu este nevoie să mai adăugați sare.

** Serviți cu orez fierbinte. Presărați semințe de susan și coriandru.

Pui Tikka Masala în stil indian

Ingrediente:

  • 300 g Piept de pui
  • 400 g RoÈ™ii bucăți la conservă
  • 100 ml Smântână pentru gătit
  • 1 pachet MAGGI Tikka Masala Sos condimentat

Instrucțiuni:

  • PrăjiÈ›i carnea tăiată cubuleÈ›e până când este gătită.
  • AdăugaÈ›i sosul MAGGI Tikka Masala È™i pasta de roÈ™ii È™i gătiÈ›i la foc mic pentru 3 minute.
  • Se amestecă smântâna pentru gătit È™i se fierbe pentru încă 1 minut.

*Nu este nevoie să mai adăugați sare.

**Sfatul bucătarului: Decorați cu coriandru și serviți cu orez.