In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Vinul poarta cu sine savoarea fructelor de padure supracoapte si notele calde, puternice ale toamnei de pe dealurile subcarpatice. Culesul tarziu a permis strugurilor sa acumuleze si sa sustina note aromatice complexe si savuroase, specifice unui vin corpolent si echilibrat.
Asocieri culinare:
Preparate din carne rosie maturata, fripturi din carne de porc, vita sau oaie, lasate sa-si decanteze aromele intr-o coacere lenta la cuptor. Ciuperci, dovlecei si vinete umplute cu carne sau branza. Branzeturi maturate, cu note picante.
Temperatura recomandata de servire:
14 - 16º C
Note olfactive:
Complexitatea notelor fructate este sustinuta de o aciditate echilibrata si de note delicate condimentate, care te invita sa degusti vinul pentru a descoperi intreaga experienta pe care acesta o poate oferi.
Note gustative:
Intensitatea notelor gustative de fructe negre precum coacaze negre, mure, afine, prune si porumbe, secondata de note proaspete de zmeura si perfect echilibrate de notele de cafea, ciocolata amaruie, cuisoare si piper, ii confera acestui vin savoare si o persistenta gustativa unica.
In stoc