In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Pregateste-te sa fii incitat de aroma de prune uscate si vanilie, plus notele condimentate de scortisoara si cuisoare, atat de bine integrate. Savureaza-l la 16-18⁰C, insotit de mancaruri traditionale romanesti din carne de porc, vita sau oaie, dar si alaturi de branzeturi afumate si maturate.
Asocieri culinare:
Mancaruri traditionale romanesti din carne de porc, vita sau oaie, dar si alaturi de branzeturi afumate si maturate.
Temperatura recomandata de servire:
16 - 18º C
Note olfactive:
Vin fructat cu note dominante de prune si coacaze negre din care razbat note condimentate de vanilie, scortisoara si cuisoare.
Note gustative:
Notele condimentate ale vinului sustin si imbraca notele fructate, ii confera echilibru si corp. Post gust mediu-lung, in care notele aromatice se decanteaza capatand valente noi, memorabile.
Decantare/Aerisire:
Da, minim 10 minute.
In stoc