Sucul de merisoare imbina gustul dulce-acrisor, puternic astringent, cu prospetimea naturala a poamelor abia culese, fiind un adevarat deliciu, perfect pentru consumul intregi familii. Acum te poti bucura oricand de valoroasele nutrimente din merisoare: vitamina C, provitamina A, vitaminele B1 si B2, vitamina E, niacina, retinol, fosfor, potasiu, mangan, fibre, acid salicilic. Iata o combinatie de antioxidanti care are o putere sporita de a ne intari sistemul imunitar: resveratrolul, proantocianidina (inhiba inmultirea bacteriilor), quercitina (antioxidant polifenolic rar intalnit in natura) si peonidina- responsabil pentru culoarea rosie a merisoarelor, acestea fiind principala sursa pentru acest antioxidant. Si mai stiati ca? Merisoarele sunt cunoscute ca afinele rosii si popular drept insulina verde, consumate de cel putin 400 de ani, fiind cultivate cu diverse scopuri cu precadere in zonele montane. Aceste mici fructe de culoare rosie care iti vin in ajutor atat In cazul unor afectiuni temporare, cat si pentru a preveni bolile cronice sau pentru a te ajuta sa arati mai bine, reprezinta un ajutor de nadejde care nu ar trebui saa lipseasca niciunei persoane preocupate de sanatatea sa si a celor dragi. Resimte parfumul minunat al merisoarelor si gustul excelent in sucul de merisoare Amillaria 100% natural! Sucul de merisoare Amillaria, este un amestec din 70% mere cu pulpa si 30% merisoare de padure cu pulpa, obtinut prin presare la rece, care contine doar roade recoltate de pe pamant romanesc, atent selectionate. Fiind fara adaos de apa, coloranti, zahar sau alti aditivi, sucul Amillaria este 100% natural si nu este reconstituit din concentrat. Toate sucurile Amillaria sunt ambalate in sticla de sticla la 250 ml sau in cutie de 3L de tip bag-in-box. Ambalajul de 3L aseptic de tip bag-in-box garanteaza prospetimea, pastrarea aromei si a calitatii sucului, acesta neintrand in contact cu aerul dupa deschidere, asa cum se intamplain cazul ambalajelor clasice.
Este recomandat a se consuma in decurs a 4 saptamani de la desigilare si a se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale roarelui.