Ridichile rosii sunt un aliment foarte indragit si gustos mai ales in perioadele calde ale anului. Poti folosi ridichi rosii pentru a prepara o salata de primavara gustoasa sau pentru supe, tocanite si alte preparate. Aceasta leguma se mananca in special cruda, si se potriveste cel mai bine cu salata proaspata, ceapa verde si alte legume de primavara.
Ridichile, in special cele in coaja, contin o serie de substante cu efect antioxidant care sunt asociate cu scaderea aparitiei riscului de cancer. Ridichile ajuta de asemenea la a ne mentine organismul hidratat, datorita continutului mare de apa, 95% din greutatea ridichilor fiind compusa din apa. De asemenea, aceasta leguma rosie este bogata in Vitamina C, vitamina care intareste sistemul imunitar si este esentiala in absorbtia nutrientilor esentiali. Ridichea rosie este bogata si in vitaminele B, la care se adauga vitaminele A,E si K, precum si minerale: fier, zinc, calciu, cupru, magneziu, mangan.
Echipa noastra se asigura ca alege cele mai proaspete legume si fructe pentru ca tu sa te bucuri intotdeauna de cele mai proaspete si fresh produse!