O placinta traditionala greceasca pe care Edenia o prezinta reinterpretata: am pastrat prospetimea si savoarea marului, combinand-o cu gustul usor picant al scortisoarei. Am invelit apoi umplutura in aluat filo subtire ca hartia, fin si crocant. Placinta contine 38% umplutura, din care 56% sunt cubulete de mar copt si 0.4% pudra de scortisoara fina. Nu necesita decongelare inainte de preparare. Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice. Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti. Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform. Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g). Alergeni: Lapte, oua, susan, nuci, arahide, derivate din soia si mustar.