Placinta cu branza sarata Edenia contine o combinatie reusita din 2 tipuri de branza traditional greceasca: feta si mizithra. Gustul sarat al branzei feta si dulceata branzei mizithra dau impreuna un gust si o savoare surprinzatoare. Placinta contine 40% umplutura, din care 81% este branza autentica greceasca: 25% este branza feta moale si pufoasa, bogata in vitamina A, proteine si calciu si 56% este branza dulce mizithra. Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo. Nu necesita decongelare. Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice. Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti. Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform. Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (600 g). Alergeni: Acest produs contine gluten de grau, lapte si produse derivate, oua si produse derivate.