Nu este in stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Piept de vita marinat cu sos BBQ
Impresioneaza orice audienta si fii gata pentru o experienta culinara excelenta, in doar cateva minute. Friptura din piept de vita marinat, gatita lent la o temperatura constanta, mai mica de 100 °C, este gata in doar 25 de minute. Bucura-te de o carne suculenta si frageda si pregateste-te sa primesti complimente fara efort!
Ce inseamna metoda de gatire lenta, sous-vide?
Carnea taiata, condimentata, ambalata intr-o folie speciala si vidata se pune sub apa fierbinte (sub 100 °C), unde sta un timp indelungat, la temperatura constanta. Astfel, carnea este gatita uniform si perfect. Dupa gatire, produsul este racit si pastrat in ambalajul original pana la consumator, asigurand igiena maxima si eliminand orice risc de contaminare. Aceasta metoda de gatire pastreaza nutrientii importanti "blocati", obtinand astfel o carne suculenta si frageda, care se topeste in gura, cu care poti impresiona orice audienta!Sugestie de preparare:
Cuptor (cu convectie) - 180 °C, timp de 25 minute; Indepartati folia de plastic si asezati pieptul de vita intr-un vas termorezistent. Ungeti carnea cu sosul Barbecue si introduceti in cuptorul preincalzit, pe raftul mijlociu. Poate fi gatit si pe gratar.Sugestie de servire:
Feliati si serviti alaturi de garnitura preferata.Nu este in stoc