Nu este in stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Surprinde-i pe cei dragi cu pachetul cadou Mozart, o selectie rafinata de vin rosu si dulciuri premium. Acest pachet include:
Un cadou deosebit pentru a adauga un strop de rafinament si savoare sarbatorilor sau oricarei ocazii speciale.
Vicenzi Grisbi di Matilde Hazelnut (150 g)
contine 541 kcal, 32 g de grasimi (13 g grasimi saturate), 56 g de glucide (30 g zaharuri), 0,62 g sare, 2,1 g fibre si 6,1 g proteine.
The Belgian Ciocolata Dark 72% Cacao (100 g)
are 531 kcal, 38,1 g grasimi (22,8 g grasimi saturate), 29 g glucide (24,4 g zaharuri), 0,02 g sare si 9,6 g proteine.
Henry Lambertz Gingerbreads Hearts (150 g)
are 375 kcal, 10 g grasimi (6,4 g grasimi saturate), 65 g glucide (43 g zaharuri), 0,37 g sare, 3,5 g fibre si 4,8 g proteine.
Henry Lambertz Praline MozartKugeln (200 g)
contin 503 kcal, 28 g grasimi (11 g grasimi saturate), 54 g glucide (50 g zaharuri), 0,1 g sare, 4,2 g fibre si 7,8 g proteine.
Zentis Baton Martipan Glazura Ciocolata (100 g)
contine 444 kcal, 16 g grasimi (3,9 g grasimi saturate), 67 g glucide (66 g zaharuri), 0,01 g sare si 5,9 g proteine.
Vicenzi Grisbi di Matilde Hazelnut (150 g)
Faina de GRAU, zahar, uleiuri vegetale (de palmier si floarea- soarelui), pasta de ALUNE 16% in crema, LAPTE praf integral, sirop de glucoza, OUA de la gaini crescute in hambar, cacao, UNT, amidon de GRAU, amidon de porumb, emulsifiant: lecitina de SOIA, sare, agenti de afanare: bicarbonat de sodiu si amoniu, arome.
The Belgian Ciocolata Dark 72% Cacao (100 g)
Masa de cacao, zahar, cacao pudra semidegresata, emulgator: lecitina de soia. Ciocolata: minim72.4% substanta uscata din cacao.
Henry Lambertz Gingerbreads Hearts (150 g)
Sirop de glucoza-fructoza, faina de grau, zahar, caise uscate pasate, unt de cacao, lapte praf integral, zer dulce praf, masa de cacao, sirop de zahar caramelizat ,acidifiant: acid citric; agent gelatinizat: pectina; agenti de afanare: difosfati, carbonati de sodiu; carbonati de potasiu; aroma naturala, corector de aciditate: citrati de potasiu; lapte praf degresat, condimente (contin scortisoara), ulei de unt, emulsifiant: lecitine din soia; sare.
Henry Lambertz Praline MozartKugeln (200 g)
Zahar, migdale (37% in martipan, 30% in martipan cu fistic), masa de cacao, unt de cacao, alune de padure (41% in nuga cu nuci), sirop de zahar invertit, lapte praf degresat, praf de zer dulce, unt clarificat, fistic (6,5% in martipan cu fistic), emulsifiant: lecitine: agent de umezire: invertaza; praf de vanilie.
Zentis Baton Martipan Glazura Ciocolata (100 g)
Zahar, 21% MIGDALE, sirop de zahar invertit, masa de cacao, sirop de glucoza, unt de cacao, emulgator: LECITINA DE SOIA, umidifiant: invertaza, LAPTE PRAF INTEGRAL.
Nu este in stoc