Fiecare bob trece printr-un sir de analize si verificari extrem de riguroase inainte de ambalare iar curatarea si sortarea produselor se realizeaza prin utilizarea tehnicilor si a utilajelor moderne. Orezul Feragro este un orez de origine europeana cu bob rotund si moale de dimensiune medie care preparat devine fraged si cremos. Este cel mai popular tip de orez fiind potrivit pentru orice fel de mancare. Proportia ideala la preparare este de 200 ml de apa la 100 g de orez. Timp de pregatire 20 minute. Orezul alb contine acid folic, magneziu, fosfor si potasiu, iar continutul sau de grasimi saturate si sodiu este redus, insa inregistreaza un indice glicemic ridicat. Gama larga de varietati pe care Feragro le ofera va va permite sa experimentati retete traditionale si noi tendinte culinare, intotdeauna cu o inalta calitate gastronomica. Proportia recomandata la gatire este 1:3 (o parte de orez la 3 parti apa). Se fierbe timp de 20 de minute. Poate contine urme de gluten.