In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.
2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40ºC.
3. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
4. Dozeaza pulberea cu lingurita din interiorul ambalajului.
5. Adauga pulberea conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).
6. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
7. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37ºC).
In stoc