In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Carne de porc pulled
Impresioneaza orice audienta si fii gata pentru o experienta culinara excelenta, in doar cateva minute. Carnea de porc, gatita lent la o temperatura constanta, mai mica de 100 °C, este gata in doar 25 de minute. Bucura-te de o carne suculenta si frageda si pregateste-te sa primesti complimente fara efort!
Sugestie de preparare:
Cuptor (cu convectie) - 180 °C, timp de 25 minute: indepartati folia de plastic, asezati carnea de porc intr-un vas termorezistent si introduceti in cuptorul preincalzit, pe raftul mijlociu. Cuptor cu microunde: Se acopera recipientul si se incalzeste la 900 wati timp de 4 minute sau la 600 wati timp de 10 minute.Sugestie de servire:
Desfaceti carnea in fasii, folosind 2 furculite. Serviti ca friptura cu garnitura preferata sau taiati carnea in felii groase si serviti in burger sau sendvis, impreuna cu legume feliate.In stoc