Suculente si cu un gust dulce-acrisor, murele sunt vedetele padurilor la final de vara. Aceste comori cu aroma discreta ne imbie sa le consumam de fiecare data cand avem ocazia. In boabele lor negre-stralucitoare, cu nuante rosiatice si albastrui, se ascund adevarate comori de sanatate. Murele sunt bogate In vitamina C, resveratrol- pigmentul care le confera culoarea specifica, luteina (protejeaza ochii si pielea de razele UV), taninuri, complexul B, vitamina E, calciu, fosfor, potasiu, zinc, magneziu, sodiu, cupru, fier, seleniu (combate anxietatea) si mangan. Prin continutul de antioxidanti si resveratrol, murele au rolul de a reduce stresul oxidativ si confera un efect remarcabil asupra corpului. Si mai stiati ca in antichitate toate partile plantei au fost folosite cu diverse scopuri datorita proprietatilor lor medicinale, spre exemplu, grecii foloseau murele in tratarea durerilor articulare. Fructele contin salicil-aceeasi subtanta activa regasita in aspirina si care are efecte antiinflamatorii sporite. Se stie ca sucul din mure este un revitalizant pentru organism. Alege modul ideal de a incepe ziua cu sucul de mure Amillaria disponibil acum! Sucul de mure Amillaria, este un amestec din 70% mere cu pulpa si 30% mure de padure cu pulpa, obtinut prin presare la rece, care contine doar roade recoltate de pe pamant romanesc, atent selectionate. Fiind fara adaos de apa, coloranti, zahar sau alti aditivi, sucul Amillaria este 100% natural si nu este reconstituit din concentrat.
Toate sucurile Amillaria sunt ambalate In sticla de sticla la 250 ml sau In cutie de 3L de tip bag-in-box.
Ambalajul de 3L aseptic de tip bag-in-box garanteaza prospetimea, pastrarea aromei si a calitatii sucului, acesta neintrand in contact cu aerul dupa deschidere, asa cum se intampla in cazul ambalajelor clasice.
Este recomandat a se consuma in decurs a 4 saptamani de la desigilare si a se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale roarelui.