Doar un pahar de suc aromat din mere, morcovi si sfecla rosie ne da energia si necesarul de vitamine, precum si minerale pentru o intreaga zi, fiind un amestec savuros menit sa incante papilele noastre gustative. Ce se intampla cand consumi sucul din mere, morcovi si sfecla rosie? Este ca si cum ai lua o doza de energie, substante antioxidante si alti nutrienti, direct la nivelul celulelor. Acest amestec creste rezistenta fizica, energizeaza si remineralizeaza organismul, permitand prelungirea timpului alocat efortului fizic. Motivul pentru care acest suc are multiple beneficii pentru organism il reprezinta substantele continute de fructele si legumele din care aceasta bautura miraculoasa este realizata: merele contin vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K, zinc, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu, sodiu si mangan; morcovii contin si ei numeroase substante benefice pentru organism - vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K, precum si potasiu, calciu, fosfor, magneziu si seleniu, iar sfecla rosie contine preponderent vitamina A, C, complexul de B-uri, precum si potasiu, fier, magneziu, cupru si antioxidanti. Aceasta combinatie de suc a fost recunoscuta inca din Atichitate fiind denumita bautura miraculoasa de catre chinezi, datorita beneficilor extraordinare pe care le aduce organismului. Sucul de mere, morcovi si sfecla Amillaria, este un amestec din 70% mere cu pulpa, 15% morcovi cu pulpa si 15% sfecla rosie cu pulpa, obtinut prin presare la rece, care contine doar roade recoltate de pe pamant romanesc, atent selectionate.
Fiind fara adaos de apa, coloranti, zahar sau alti aditivi, sucul Amillaria este 100% natural si nu este reconstituit din concentrat.
Toate sucurile Amillaria sunt ambalate in sticla de sticla la 250 ml sau in cutie de 3L de tip bag-in-box.
Ambalajul de 3L aseptic de tip bag-in-box garanteaza prospetimea, pastrarea aromei si a calitatii sucului, acesta neintrandi n contact cu aerul dupa deschidere, asa cum se intampla in cazul ambalajelor clasice.
Este recomandat a se consuma in decurs a 4 saptamani de la desigilare si a se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale roarelui.