Sugestiile tale 2017-09-12T20:21:14+00:00

Sugestii
×

In urma acordului dvs., datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular vor intra in baza de date a companiei Auchan Romania S.A, CUI 17233051, cu sediul social in Bucuresti, str. Brasov, nr 25, camera 1, etaj 4, sector 6, pentru a a le utiliza in scopuri de marketing. Totodata, datele dvs. pot fi folosite in scopuri statistice, de evidenta interna si de monitorizare a  calitatii serviciilor oferite, conform legii.

Auchan Romania S.A., in mod direct sau prin intermediul unor terti, cu respectarea obligatiei de confidentialitate si securitatate a datelor, prelucreaza datele cu caracter personal in baza notificarii depuse la A.N.S.P.D.C.P. si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr.30091. Prelucrarea datelor dvs. in scop de marketing se va face pana la momentul exercitarii de dvs. a dreptului de opozitie, respectiv a retragerii consimtamantului, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 sau orice alte dispozitii legale in vigoare. In situatia in care sunteti inregistrat deja in bazele de date ale Auchan Romania S.A. in baza consimtamantului dvs.anterior, informatiile furnizate acum vor completa sau actualiza datele cu caracter personal deja aflate in bazele noastre de date.

Conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie si opozitie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa  Auchan Romania SA cu o solicitare scrisa pe adresa sediului social sau pe adesa:  contact@auchan.ro.

Va rugam sa ne instiintati in legatura cu orice modificare a datelor personale sau daca acestea sunt incorecte pe adresa contact@auchan.ro.

In cazul cand sunteti parinte sau tutore al unui copil care ne-a comunicat date cu caracter personal fara acordul dumneavoastra, va rugam sa ne avertizati prin e-mail la adresa contact@auchan.ro.