Protectia datelor personale 2017-10-03T09:35:32+00:00

Protectia datelor personale si politica de confidentialitate

Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin acest site este S.C. Auchan Romania S.A in baza notificarii depuse la ANSPDCP si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 30091. Datele obtinute de catre S.C. Auchan Romania S.A., in cursul navigarii pe acest website, prin abonarea la newsletter si prin completarea chestionarului de catre dumneavoastra, pot fi prelucrate, in scop statistic si de marketing, de compania Auchan Romania si de catre partenerii sai, cu respectarea confidentialitatii si securitatii datelor. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Datele prelucrate de Google și Facebook sunt transferate în SUA în următoarele scopuri: personalizarea preferințelor dumneavoastra, publicitatea și gestionarea rețelelor sociale.

Potrivit legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an. Aveti de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Aveti dreptul de a cere si obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, precum si de a obtine reevaluarea oricarei decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la paragraful anterior. Totodata, aveti dreptul de a va adresa justitiei. Cererea dumneavoastra scrisa trebuie sa fie datata si semnata si sa ne fie transmisa pe adresa strada Brasov nr. 25, camera 1, etaj 4, sector 6, Bucuresti.