Auchan lanseaza programul national de sustinere a producatorilor din Romania

Desfasurat sub deviza „Tu produci noi te sustinem”, Auchan Romania te invita sa faci parte din programul national pentru producatorii romani mici si mijlocii, cu produse alimentare si nealimentare, prin care urmareste sa faca si mai accesibile produsele romanesti tuturor locuitorilor.

Acest proiect se inscrie in ambitia  Auchan de a crea valoare in Romania si urmareste sustinerea si dezvoltarea producatorilor romani in cadrul unui parteneriat de lunga durata.

Lansarea acestui program in Auchan consta in intalniri dedicate dar si contacte cu producatorii din intreaga Romanie pentru a identifica posibilitatile unui parteneriat. Auchan Romania iti promoveaza produsele romanesti in reteaua de magazine, si in acest fel le face accesibile tuturor clientilor care sunt din ce in ce mai orientati catre produsele locale.

 

 „ Deja 250 de producatori locali sunt partenerii nostri de mai multi ani si ne bucuram ca s-au dezvoltat si ca produsele lor sunt bine apreciate de romani in Romania si in strainatate. Lansam astazi un program mult mai larg prin care invitam producatorii din toata Romania, atat cei din domeniul alimentar cat si nealimentar, sa intre in parteneriat cu Auchan si sa beneficieze de o serie de avantaje: acces direct la o retea de 33 de hipermarketuri si 18 orase, potential de export in reteaua internationala Auchan, contracte simplificate, oportunitati de optimizare a productiei si investitiilor ceea ce va asigura o crestere durabila si solida pentru afacerea lor.

Aceasta actiune se inscrie in demersul Auchan de a crea valoare in Romania pentru producatori, pentru consumatori si pentru comunitate. De 10 ani sustinem si promovam produsele si producatorii romani, astfel ca peste 90% din produsele alimentare provin de la companii din Romania.”

Ionut Ardeleanu, Director General Auchan Romania

Auchan te invita in 8 orase la intalniri individuale de o zi cu producatorii locali cu rol de a ne cunoaste, de a ne prezenta (ambele parti se vor cunoaste si se vor prezenta) si de a discuta oportunitatile de afaceri, respectiv stabilirea pasilor urmatori in construirea unui parteneriat.

Sunt invitati toti producatorii din regiunile respective dar si din intreaga tara, fie ca sunt fermieri, producatori agroalimentari sau companii din domeniul nealimentar, de regula mici si mijlocii, interesate in dezvoltarea afacerii lor si accesul la o retea de top din comertul modern. Unele companii pot ajunge chiar sa exporte in viitor in reteaua internationala, conditiile fiind deja asigurate de Auchan inca de anul trecut prin intermediul proiectului unic „Romania Accelereaza”, prin care pune la dispozitia producatorilor romani reteaua internationala de magazine din cele 16 tari.

producatorilocali@auchan.ro

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 m2 suprafata neta de vanzare – al doilea comerciant din tara, cu circa 11.000 de angajati – al cincilea angajator privat din Romania, cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro in 2015  si propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 orase in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent.