Oferta speciala 2017-09-12T20:21:12+00:00

Oferta speciala

logo-1logo-1

Pentru o tranzacţie în rate fixe din soldul disponibil in valoare de 3000 lei, rambursată in 12 luni, rata lunară fixă este de 271,35 lei, dobânda fixa lunara aplicata la sold este 0,99%, 11,88% dobanda anuală,  DAE 16,54%, valoare totală plătibilă 3.256,20 lei. Comision de administrare linie credit 5 lei pe luna. Promoţia este disponibilă pentru cumpărături în valoare de minim 50 lei, efectuate cu cardul de credit Auchan Oney Mastercard la dispozitivele POS ale Cetelem din magazinele Auchan. Oferta valabila pana la 31.12.2017. Oney Finances SRL intermediază exclusiv credite oferite de Cetelem IFN SA, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucureşti, J40/13611/2002, CUI RO 15104905, iar decizia de acordare a produsului financiar aparţine creditorului.

Aplica acum


×

In urma acordului dvs., datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular vor intra in baza de date a companiei Auchan Romania S.A, CUI 17233051, cu sediul social in Bucuresti, str. Brasov, nr 25, camera 1, etaj 4, sector 6, pentru a a le utiliza in scopuri de marketing. Totodata, datele dvs. pot fi folosite in scopuri statistice, de evidenta interna si de monitorizare a  calitatii serviciilor oferite, conform legii.

Auchan Romania S.A., in mod direct sau prin intermediul unor terti, cu respectarea obligatiei de confidentialitate si securitatate a datelor, prelucreaza datele cu caracter personal in baza notificarii depuse la A.N.S.P.D.C.P. si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr.30091. Prelucrarea datelor dvs. in scop de marketing se va face pana la momentul exercitarii de dvs. a dreptului de opozitie, respectiv a retragerii consimtamantului, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 sau orice alte dispozitii legale in vigoare. In situatia in care sunteti inregistrat deja in bazele de date ale Auchan Romania S.A. in baza consimtamantului dvs.anterior, informatiile furnizate acum vor completa sau actualiza datele cu caracter personal deja aflate in bazele noastre de date.

Conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie si opozitie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa  Auchan Romania SA cu o solicitare scrisa pe adresa sediului social sau pe adesa:  contact@auchan.ro.

Va rugam sa ne instiintati in legatura cu orice modificare a datelor personale sau daca acestea sunt incorecte pe adresa contact@auchan.ro.

In cazul cand sunteti parinte sau tutore al unui copil care ne-a comunicat date cu caracter personal fara acordul dumneavoastra, va rugam sa ne avertizati prin e-mail la adresa contact@auchan.ro.

Protectia datelor

Prin completarea datelor din formularul de contact si transmiterea acestuia, declarati si acceptati ca datele personale furnizate de dumneavoastra prin formularul de contact sa fie incluse in baza de date a Oney Finances S.R.L. si stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Oney Finances S.R.L. in scopuri statistice si de marketing. De asemenea, sunteti de acord in mod expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate de catre Oney Finances S.R.L. atat afiliatilor sai precum si partenerilor sai comerciali Cetelem IFN S.A. si entitati din grupul Auchan.

Prin citirea acestui document, ati luat cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare. De asemenea, prin citirea acestui document, sunteti de acord ca aveti cunostinta de conditiile pentru exercitarea acestor drepturi, inclusiv urmatoarele:

–       posibilitatea de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit printr-o o cerere pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, precum si detalii despre aceasta prelucrare;

–       dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau inexacte;

–       posibilitatea de a obtine transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

–       dreptul de a va opune, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;

–       dreptul de a va opune in mod gratuit si fara nicio justificare ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;

–       dreptul de a obtine, in conditiile prevazute de lege, retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice asupra dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal efectuate prin mijloace automate.

Va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la Oney Finance S.R.L., str.Brasov nr.25,sector 6, Bucuresti, pentru exercitarea acestor drepturi. Cererea dumneavoastra trebuie sa precizeze adresa (este acceptata inclusiv o adresa de e-mail) la care doriti sa vi se comunice raspunsul.

Oney Finances S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 10610.

Oney Finances S.R.L. se angajeaza sa prelucreze datele furnizate numai in scopurile specificate mai sus, sa pastreze confidentialitatea si siguranta prelucrarii, in conformitate cu dispozitiile legii si sa nu dezvaluie datele furnizate catre terte parti altfel decat s-a indicat mai sus sau in alte cazuri decat cele prevazute de lege.