slogan 600x400

DESPRE AUCHAN

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 16 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online.

Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 11.000 de angajati.

Suntem comercianti indrazneti! Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.

DESPRE AUCHAN MANAGEMENT TRAINEE

Auchan management trainee  este un program complet de formare si dezvoltare profesionala intensiva pentru rolul de manager in comert, destinat absolventilor de studii superioare si masteranzilor, desfasurat timp de 9 luni, la finalul caruia candidatii selectati pot ocupa pozitii de management in cadrul Auchan Romania.

 UNDE SE DESFASOARA?

La sediile magazinelor din locatiile participante la proiect: Bucuresti, Galati, Craiova, Timisoara, Brasov. In timpul procesului de recrutare aplici pentru locatia dorita, iar in momentul interviului vom discuta preferinta pentru unul dintre magazine.

 CAND ARE LOC?

Incepe noiembrie 2016 si dureaza 9 luni, pana in iulie 2017.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Vei învata in mod accelerat specificul domeniului de retail intr-o multinationala de top

 

 • Vei descoperi departamentele organizatiei, procesele sale si interdependenta lor

 

 • Iti vei dezvolta cunostintele comerciale si spiritul antreprenorial

 

 • Vei invata sa actionezi ca si cand ai gestiona propria afacere

 

 • Vei avea satisfactia unui impact masurabil asupra rezultatelor de business ale companiei si asupra competitivitatii acesteia

 

 • Vei avea responsabilitati concrete, vei invata sa-ti setezi obiective si sa iei decizii pentru a le atinge

 

 • Vei lucra intr-un mediu dinamic, cu perspective reale de evolutie

 

 • Vei avea un contract de munca pe o perioada determinata de 9 luni pentru care vei fi remunerat(a) cu un salariu atractiv

 

 • Vei dispune de un program flexibil, pentru a putea fi prezent(a) la cursuri, daca este cazul

PROFILUL TAU:

 • Esti absolvent al unei facultati din Romania sau din strainatate si/sau masterand
 • Nu ai neaparat experienta de munca sau participari la activitati extracurriculare, acestea pot constitui un avantaj
 • Stapanesti o limba straina de circulatie internationala (franceza este un plus)
 • Esti caracterizat(a) de dinamism, ambitie, determinare si indrazneala, si esti deschis(a) catre schimbare

Esti o fire pragmatica, te atrage domeniul comertului, iti plac activitatile dinamice si de echipa, esti competitiv(a)

 

Profilul tau 500 x 450 (1) (1)

VOI FI PLATIT?

Da, vei fi remunerat cu un salariu competitiv, peste media pietei pentru programe similare de trainee. Mai multe informatii vei primi in momentul ofertarii.

 

CE PROGRAM VOI AVEA?

Programul tau va fi similar managerilor de segment ai magazinului in care vei fi repartizat(a), un total de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de stabilire a unui program flexibil, care sa-ti permita participarea la cursuri daca este cazul. Programul va presupune ore de munca si in week-end-uri.

 

CE SE INTAMPLA LA FINALUL PROGRAMULUI?

In cazul in care treci de assesment center-ul final, vei obtine un contract de munca cu perioada nedeterminata ca manager de segment stagiar in cadrul Auchan Romania in departamentul in care te-ai specializat.

SUNT LOCURI LIMITATE?

Ne dorim sa participe cat mai multi tineri la acest proiect, insa in timpul recrutarii vor fi selectati cei mai buni participanti la nivel national (~5/magazin).

 

CUM MA INSCRIU?

Inscrierea in program se face prin intermediul site-ului dedicat Cariere Auchan. Dupa ce iti faci cont, aplicatia trebuie trimisa pana la implinirea termenului limita de 15 octombrie 2016 (inclusiv). Noi te vom contacta pentru un prim interviu.

VREAU SA APLIC

ALTE INTREBARI? Le poţi adresa la adresa de email trainee@auchan.ro