Management trainee2017-11-07T15:58:13+00:00

CE ESTE AUCHAN MANAGEMENT TRAINEE?

Auchan management trainee  este un program complex de formare si dezvoltare profesionala intensiva pentru roluri importante pentru organizatia noastra, destinat absolventilor de studii superioare si masteranzilor, desfasurat timp de 9 luni, la finalul caruia candidatii selectati pot ocupa pozitii de management in cadrul Auchan Romania.

UNDE SE DESFASOARA?

La Sediul Central din Bucuresti si la sediile magazinelor din locatiile participante la proiect: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Sibiu, Timisoara. In timpul procesului de recrutare aplici pentru locatia dorita, iar in momentul interviului vom discuta preferinta pentru unul dintre magazine.

CAND ARE LOC?

Programul incepe in noiembrie si dureaza 9 luni.

PROFILUL TAU:

  • Esti absolvent al unei facultati din Romania sau din strainatate si/sau masterand
  • Esti la inceput de cariera, nu ai experienta de munca sau experienta ta este minimala, pe programe similare sau pozitii de entry-level
  • Daca ai participat in cursul studiilor la activitati extracurriculare sau programe de internship, acestea pot constitui un avantaj
  • Stapanesti o limba straina de circulatie internationala (franceza este un plus)
  • Esti o fire pragmatica, te atrage domeniul comertului, iti plac activitatile dinamice si de echipa, esti competitiv(a)
  • Ai mobilitate geografica – dupa finalizarea studiilor esti dispus/a sa accepti oferte in mai multe orase din tara

DESPRE AUCHAN

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 17 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online. Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 10.000 de angajati.