2017-07-25T14:56:36+00:00 15.02.2017|

Eveniment culinar in showroom Auchan Extra din Auchan Cotroceni

Vineri, sambata si duminica, Auchan Cotroceni si Tefal invita toti pasionatii de cooking la un live show incitant si plin de savoare cu multe idei de retete, degustari si premii. Intrarea gratuita.
Echipa Noorish formata din Adriana, Cristi și Iulian, foști concurenți Masterchef, vin in acest weekend in showroom-ul Auchan Extra pentru a încânta clientii cu o selecție de rețete preparate chiar sub ochii lor, utilizand cel mai inovator produs de cooking de la Tefal, Optigrill®+. Pe parcursul evenimentului, clientii sunt invitati sa incerce realizarile delicioase ale maestrilor bucatari : friptură, legume la grill și burgeri ecologici din carne de vită!
Tefal Optigrill®+ este un produs inovator, ce inglobează tehnologii de ultimă generație si care are programe personalizate pentru prepararea urmatoarelor produse: carne roșie, pui, pește, burgeri, cârnați sau sandwich-uri, totul printr-o simplă apăsare a unui buton. În plus, Optigrill®+ beneficiază de un mod manual cu 4 nivele reglabile de temperatură, perfect adaptate pentru fructe și legume.
Pe toată perioada evenimentelor, participantii se vor putea înscrie la o tombolă cu premii surpriza.
Întregul eveniment se va desfășura într-o ambianță plăcută și un decor modern in cadrul unuia dintre cele mai avangardiste showroom-ul de tehnologie si retail din Romania, AuchanExtra, din cadrul hipermarketului Auchan Cotroceni.
Programul show-urile live este: vineri, 17 februarie intre 16.00-20.00, sâmbătă, 18 februarie între 15.00-19.00 și duminică, 19 februarie, în intervalul 13.00–17.00.
Regulamentul campaniei: Regulament_Tefal_Optigrill