2017-09-12T20:21:16+00:00 19.04.2017|

Auchan Retail Romania – Premiu de Excelență CSR Awards 2017

Auchan Retail Romania a primit în această lună Premiul de Excelență în cadrul celei de-a cincea ediții Romanian CSR Awards pentru sprijinirea  campaniei „Și mama reciclează!”, organizata de Can Pack Recycling.

Gala dedicată acțiunilor de responsabilitate socială a reunit la Palatul Ghica organizații și companii care în 2016 au sustinut proiecte menite să ajute la îmbunătățirea, pe termen lung, a calității vieții românilor.

Lansată la finalul lunii iunie 2016, Campania „Și mama reciclează!”  încurajează colectarea dozelor de aluminiu în rândul publicului larg, peste jumătate de milion de doze fiind aduse de către consumatori în doar opt luni de la lansarea programului la aparatele de colectare deseu doze aluminiu. Campania este organizată de Can Pack Recycling, cu sprijinul Auchan Retail România.

„Și mama reciclează!” continuă în 20 de hypermarket-uri Auchan din întreaga țară, oferind participanților posibilitatea de a colecta selectiv deseurile de doze de aluminiu într-un mod igienic și transparent, dar și șansa de a câștiga premii. Harta celor 20 de magazine si Regulamentul Campaniei pot fi vizualizate aici.